Home / archiefcentraal / pvda raalte start met een ombudsman

pvda raalte start met een ombudsman

De PvdA stelt dat het soms nodig is dat een ombudsman de gemeente of een andere instantie vraagt om nog eens naar de toepassing van regels of de regels zelf te kijken. In het laatste geval kan het mogelijk leiden tot politieke acties via de PvdA op gemeentelijk, provinciaal of zelfs landelijk niveau.

Het credo van de ombudsman van PvdA Raalte is: Hulp nodig? Verstrikt in het doolhof van regels? Of loop je tegen andere problemen aan? De ombudsman van de PvdA Raalte is te bereiken op telefoonnummer 06 15 16 52 99 of stuur een e-mail naar raalte@pvda.nl

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.