pvda houdt dorpsgesprek over leefbaarheid

De Partij van de Arbeid afdeling Olst-Wijhe houdt op dinsdag 14 januari een ‘dorpsgesprek’ over het thema leefbaarheid. Het dorpsgesprek wordt gehouden in de Brasserie van het Holstohus in Olst. Iedereen is welkom, het begint om 20.00 uur.

Het thema wordt ingeleid door Hans Peter Benschop, directeur van het Trendbureau Overijssel. Benschop zal ingaan op de kansen en bedreigingen voor en van dorpen in een snel veranderende tijd. Aan de orde komen thema’s als woningbouw, bedrijvigheid en de voorzieningen. Thema’s die ook in Olst-Wijhe volop spelen.

Na de inleiding staat er een discussie met een forum en met de zaal gepland. Het forum bestaat uit Anton Kleine Schaars van Plaatselijk Belang Wijhe, Wilfred Vruggink van Plaatselijk Belang Olst en Tijs de Bree, fractievoorzitter van de PvdA in Provinciale Staten. De discussie staat onder leiding van lijsttrekker Toon Schuiling.

De PvdA Olst-Wijhe organiseert in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart in totaal drie dorpsgesprekken. Op 13 februari 2014 staat het thema burgerkracht/ondernemerskracht centraal. Op 6 maart 2014 staat de decentralisatie van de sociale wetten centraal.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.