provincie wil ook snel internet op platteland

De provincie had al 56 miljoen euro toegezegd voor het snelle internet in het buitengebied. Het is de bedoeling om zo min mogelijk subsidie te verstrekken en zoveel mogelijk huishoudens in het buitengebied aan te sluiten via leningen.

Overigens was niet iedereen even gelukkig met het aangenomen voorstel. De oppositiepartijen PVV en PvdA vrezen dat er teveel subsidie verstrekt zal moeten worden. De PvdA kwam woensdag dan ook met een voorstel om per aansluiting maximaal 500 euro subsidie te verstrekken en dat de overige 1.000 euro door de huishoudens en de bedrijven worden neergeteld. Maar dit voorstel kreeg te weinig steun.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.