prijzen decemberactie gastvrij wijhe verdeeld

Alle veertig prijzen die zijn gewonnen bij de Decemberaktie 2013 van Gastvrij Wijhe, met uitzondering van de hoofdprijzen, zijn vrijdag uitgereikt aan de winnaars. Mevrouw Tijssen uit Wijhe kreeg haar hoofdprijs, een boxspring van Slaapzaal Wijhe, al op 27 december uitgereikt. Ook de boodschappenpakketten werden 27 december uitgereikt aan de familie Hutten uit Boerhaar en de familie Schutte uit Wijhe.

Uit de tienduizenden ingeleverde stempelkaarten zijn nu alle prijswinnaars bekend en zijn de prijzen verdeeld. Naast klanten uit Wijhe, waren er ook veel deelnemers uit Olst, Heino, Diepenveen, Deventer, Raalte en Zwolle.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.