Home / archiefcentraal / prijzen decemberactie gastvrij wijhe verdeeld

prijzen decemberactie gastvrij wijhe verdeeld

Alle veertig prijzen die zijn gewonnen bij de Decemberaktie 2013 van Gastvrij Wijhe, met uitzondering van de hoofdprijzen, zijn vrijdag uitgereikt aan de winnaars. Mevrouw Tijssen uit Wijhe kreeg haar hoofdprijs, een boxspring van Slaapzaal Wijhe, al op 27 december uitgereikt. Ook de boodschappenpakketten werden 27 december uitgereikt aan de familie Hutten uit Boerhaar en de familie Schutte uit Wijhe.

Uit de tienduizenden ingeleverde stempelkaarten zijn nu alle prijswinnaars bekend en zijn de prijzen verdeeld. Naast klanten uit Wijhe, waren er ook veel deelnemers uit Olst, Heino, Diepenveen, Deventer, Raalte en Zwolle.

Lees ook

Geen monumentale status voor arbeiderswoningen Olsterkampweg

OLST/WIJHE – Vier montagewoningen uit de wederopbouwperiode aan de Olsterkampweg in Olst krijgen geen monumentale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.