poll moet het nieuwe tijenraan subtropisch

Salland verliest haar subtropische zwemparadijs in 2017. Raalte schrapt het warme zwembad in de plannen voor een nieuw Tijenraan. De eisen waaraan het nieuwe Tijenraan in Raalte, volgens het college van B&W moet voldoen, staan vast.

Met een nieuwbouwbudget van 14 miljoen euro en een jaarlijks budget van dik 1 miljoen, moet een nieuw zwembad, twee sporthallen en een ontmoetingsplek gebouwd worden. Het Raalter gemeentebestuur wil dat het nieuwe Tijenraan óf op veld 7 van Rohda komt te staan óf tussen de N348 en de Ceintuurbaan in komt.

Het nieuwe Tijenraan moet van het Raalter college van B&W drie zwembaden en twee volledige sporthallen krijgen. Toch moet het allemaal iets soberder: Geen glijbaan, geen whirlpool en geen duikplank.

Dat het nieuwe Tijenraan geen subtropisch zwembad krijgt, maakte de tongen los in Salland. Het regende reacties onder het verhaal op onze site. Daarom maken we er deze week de nieuwspoll van. ‘Het nieuwe Tijenraan heeft geen subtropisch zwembad nodig’ luidt de nieuwspoll.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.