petitie voor behoud subtropisch tijenraan

Er is een petitie gestart om een subtropisch zwembad in Raalte te houden. Die petitie was woensdagmorgen reeds 128 keer ondertekend. De initiatiefnemers, Nicole en Carola Boksebeld, stellen dat het subtropische recreatiezwembad, glijbaan, kruidenbaden en kinderbadje ook in het nieuwe sportcentrum Tijenraan in Raalte behouden moeten blijven.

In de plannen van het college van B&W in Raalte verdwijnt het warme zwembad in de plannen voor een nieuw Tijenraan. Met een nieuwbouwbudget van 14 miljoen euro en een jaarlijks budget van dik 1 miljoen, moet een nieuw zwembad, twee sporthallen en een ontmoetingsplek gebouwd worden.

De petitie is hier te vinden.

Het nieuwe Tijenraan moet van het Raalter college van B&W drie zwembaden en twee volledige sporthallen krijgen. Toch moet het allemaal iets soberder: Geen glijbaan, geen whirlpool en geen duikplank.

Als het aan het gemeentebestuur ligt, krijgt Tijenraan een wedstrijdbad, een lesbad en warmwaterbad voor therapiezwemmen. De sportzalen krijgen ook een beste oppepper. Geen sporthal met spelzaal, maar twee volledige sporthallen moeten er komen. Een hal van grofweg 45 meter lang moet de hoofdzaal worden, de tweede zaal mag bijna 30 meter lang.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.