pec zwolle tegen nec in halve finale knvb beker

PEC Zwolle treedt in de halve finale van de KNVB-beker aan tegen NEC. De ploegen werden woensdagavond via de loting aan elkaar gekoppeld. De wedstrijd wordt in het IJsseldeltastadion in Zwolle gespeeld.

PEC wist eerder op de avond eenvoudig de halve finale te bereiken door Topklasser JVC Cuijk met 5-1 te verslaan. NEC bereikte woensdagavond ten koste van FC Utrecht de halve eindstrijd. Het werd 1-0 in Nijmegen.

AZ ontvangt Ajax in Alkmaar. Ajax wist in eigen huis aartsrivaal Feyenoord met 3-1 te verslaan. AZ won dinsdag al met 2-0 op bezoek bij Roda JC.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.