pallet party bij de leeren lampe

De voorverkoop van Pallet Party in De Leeren Lampe in Raalte belooft veel goeds. Uit de voorverkoop blijkt dat er knap wat animo is voor alternatief feest waarbij elektronische muziek centraal staat. Het concept Pallet Party dat 25 januari gaat draaien staat bekend om pallets en de diversiteit van het aantal muziekstijlen. Voor iedereen een unieke uitgaansbeleving, wie wil dat nou niet?

Pallet Party is een evenement dat is op gezet door jongeren die afkomstig zijn uit Heeten. Na een geslaagde outdoor editie in 2011, is in 2012 bij gebrek aan een goede outdoor locatie besloten om indoor te gaan. Deze indoor editie in januari 2013 in De Leeren Lampe werd druk bezocht en ook dit jaar lijkt het een succes te worden. De ‘early bird’ kaarten vlogen als warme broodjes over de toonbank en raakten al snel uitverkocht. Nu zijn er kaarten voor 7,50 euro verkrijgbaar bij Annie Schulten in Raalte, De Smulbaai in Heino, Primera Wijhe en de Molenhoek Heeten. De kaartjes aan de kassa kosten 11 euro.

De kracht van Pallet Party is dat de organisatie, bestaande uit jongeren, goed in kan spelen op de wensen en behoeften van uitgaande jongeren. Hierdoor wordt Pallet Party altijd een uniek en spectaculair avondje uit en zorgt het voor een positieve blijvende herinnering.

25 Januari is het overkoepelende thema in De Leeren Lampe ‘oud Hollands’. De 5 zalen worden ingericht met verschillende sub thema’s. Meer dan 20 artiesten uit binnen- en buitenland en 10 verschillende muziekstijlen staan garant voor een prachtige avond. De openingstijden zijn van 22.30 tot 03.15 uur en de leeftijd is 16+.

Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van Pallet Party.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.