Home / archiefcentraal / overleg christenunie met pb lemele

overleg christenunie met pb lemele

Afgelopen maandag spraken fractieleden en het campagneteam van de ChristenUnie Ommen met het Plaatselijk Belang Lemele. Door de overheveling van zorgtaken naar de gemeenten, wordt een groter beroep gedaan op de inwoners. Doel van de bijeenkomst was uitwisseling van informatie over de functie van kleine kernen in dit verband.

Zowel de voorzitter van het Plaatselijk Belang, de heer Henk Scholten als de heer Evert Voortman gaven aan dat de lokale agenda punt voor punt wordt gerealiseerd. Vertrouwen in elkaars kunnen en de wil om gezamenlijk iets tot stand te brengen zijn belangrijke componenten om de doelen te bereiken. Onderdeel van plannen voor het dorpsplein is een woonservicecentrum, een woonplaats voor kwetsbare mensen als ouderen en mensen met een beperking om zo zelfstandig mogelijk te kunnen wonen. Wonen, welzijn en zorg op maat ook met levensloop bestendige woningen.

Henk Scholten kreeg het ChristenUnie verkiezingsprogramma 2014 – 2018 overhandigd en kon zo zelf lezen wat de ChristenUnie over een woonservicevoorziening in Lemele heeft opgenomen. Kortom, voor allen een leerzame avond die vraagt om vervolg.

Lees ook

Botsing bij station in Raalte; geen gewonden

RAALTE – Bij het station in Raalte zijn gisteravond twee auto’s op elkaar gebotst. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.