ouderen breien voor goede doel

Team Lef is een middag met de ouderen van woon- en zorgcentrum Swaenewoerd gaan haken en breien. Ze kwamen op dit idee door het RTL programma “Even geen cent te makken.” Hier vragen Gerard Joling en Gordon aandacht voor de situatie van ouderen in Nederland. Ze hopen dat ze met hun initiatief meer inwoners van Raalte inspireren om iets voor (eenzame) ouderen te doen.

Daarnaast hadden ze nog een ander motief, ze zoeken namelijk sponsors voor de Roparun en ze verkopen de gehaakte mutsen voor dit doel. Team Lef doet namelijk voor de derde keer mee aan de Roparun in het Pinksterweekend. Dit is een jaarlijkse estafetteloop van Parijs naar Rotterdam. Hun doel is om geld in te zamelen voor mensen die getroffen zijn door kanker. Uiteindelijk hopen ze de kwaliteit van leven van kankerpatiënten te verbeteren.

Om zoveel mogelijk geld op te halen zoeken ze nog sponsoren. Ook halen ze geld op door op markten en braderieën te staan met zelfgemaakte artikelen, zoals de gehaakte mutsen van de middag in Swaenewoerd.

Je kunt team Lef direct sponsoren via de website: http://staging2.roparun.nl/doneren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.