oplichter wil geld voor verwijderen graf

Hij zou langskomen om het geld op te halen, eventueel kon hij ook wel meegaan naar een pinautomaat als ze dat bedrag niet in huis hadden. Er is geen geld betaald, maar contact opgenomen met de politie.

De gemeente Raale reageert zeer geschokt door deze werkwijze en benadrukt dat de er geen opdracht is gegeven aan deze man. “Wij gaan binnenkort op begraafplaats Pleegste grafbedekking verwijderen bij graven waarvan de grafrechten verlopen zijn. Het verwijderen van grafbedekking kost geen geld. Bovendien vraagt de gemeente nooit om contante betaling,” stelt de gemeente in een reactie op de activiteiten van de man.

Gemeente en politie willen inwoners waarschuwen voor de praktijken van deze man. Als je wordt benaderd, meld dat dan aan de politie. Heb je vragen over het verwijderen van grafbedekking, dan kun je bellen met de gemeente: 0572 347799.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.