open huis hoftheater groot succes

De lovende woorden van het publiek gonsden door het hele theater. Het hele theater was toegankelijk, zowel voor- en achter de schermen: van de prachtige nieuwe foyer, de vergaderzalen tot de artiestenfoyer, het uitzicht vanaf het podium en het kantoor van directeur Jos van den Born.

De medewerkers en vrijwilligers van HOFinSalland zijn ontzettend blij en dankbaar voor dit prachtige weekend en willen iedereen hartelijk danken. Het moge duidelijk zijn dat het HOFtheater leeft onder de Sallandse bevolking!

Kijk voor meer informatie en foto’s op staging2.hofinsalland.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.