open huis carmel college salland

Carmel College Salland in Raalte opent op vrijdag 24 januari haar deuren van 15.00 uur tot 21.00 uur. Het open huis is bedoeld voor leerlingen van groep 8 en hun ouders, ook leerlingen die in 4 havo willen instromen, zijn van harte welkom.

De bezoekers voor vmbo en praktijkonderwijs kunnen zich melden via de ingang aan de Zwolsestraat 57. Het havo/vwo houdt open huis aan de Hofstedelaan 4. Medewerkers en leerlingen presenteren gezamenlijk de school en er is volop gelegenheid om vragen te stellen.

De school werkt met teams van leerlingen en docenten. Elk team heeft een eigen plek in de school, dit wordt een domein genoemd. Er wordt zoveel mogelijk op het eigen domein gewerkt, zo ervaren de leerlingen een grote school als overzichtelijk en veilig. Het open huis is een uitgelezen kans om het Carmel College Salland beter te leren kennen en de sfeer te proeven.

Tijdens het open huis is er naast het reguliere onderwijsaanbod en het onderwijs in teams, ook aandacht voor leerlingbegeleiding en de Carmel Classes, waar talentontwikkeling centraal staat. Uiteraard komt ook de nieuwbouw en de tijdelijke huisvesting voor het havo/vwo aan de orde. Bovendien is er voorlichting voor leerlingen die bijzondere begeleiding nodig hebben.

Het havo/vwo laat de bijzondere kenmerken van elk onderwijsteam zien, bijvoorbeeld de dagelijkse gang van zaken binnen het gymnasium/atheneum-plus. De voorlichting over instromen in 4 havo start om 20.00 uur in de mediatheek. Het vmbo besteedt ruimschoots aandacht aan de verschillende leerwegen binnen het vmbo en het leerwegondersteunend onderwijs (lwoo). Het praktijkonderwijs geeft specifiek informatie over de mogelijkheden die worden geboden aan leerlingen met leermoeilijkheden.

De school roept bezoekers uit Raalte, indien mogelijk, te voet of met de fiets te komen in verband met de verwachte parkeerdrukte rond de school.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.