open dag in vital centre raalte en heino

Vital Centre in Raalte en Heino houden 26 januari van 10.00 uur tot 15.00 uur een open dag. Na maanden van interne verbouwingen zijn beide centra weer up to date en klaar voor de toekomst.

In Vital Centre Heino is er onlangs een indoor soccerveld aangelegd . Daarnaast zijn er twee nieuwe zalen voor groepsactiviteiten gerealiseerd. In Vital Centre Raalte zijn er twee mooie kinderkleedkamers voor de zwemlessen bijgekomen en is er een interne verbouwing geweest in de fitnessafdeling. Verder is er een hele mooie groepszaal bijgekomen voor de allernieuwste fitnessrage genaamd Megawalk.

Tijdens het open huis worden er doorlopend tal van verschillende inspirerende workshops gegeven. Deelname is mogelijk voor zowel leden als niet leden. Wil je verzekerd zijn van een plekje, meld je dan van te voren aan via de mail en je maakt kans op vele leuke prijzen die Vital Centre beschikbaar stelt.

Niet alleen Vital Centre slaat haar deuren open maar ook de partners van Vital Centre zijn van de partij. Schoonheidssalon Spa Vital, Zwemschool Broekhuis, FysioFits, Gemma Lammers Coaching en counseling en Angela Schokker vertegenwoordigster van diëtistengroep.nl zijn allen op deze dag aanwezig voor informatie en kennismaking. Tijdens het open huis worden er doorlopend informatie en rondleidingen gegeven.

Voor meer informatie zie staging2.vitalcentre.nl of download de nieuwe Vital Centre app.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.