opbrengst snerttoernooi naar hospice dalfsen

Zij hadden voor de tennisclub Dalfsen in december het zogenaamde (ludieke) snert-tennistoernooi georganiseerd, waar veertig mensen aan deelnamen.

Normaal betaalt iedereen om mee te doen een bedrag, waar dan de versnaperingen en consumpties (voor een deel) van worden betaald. Maar de toernooicommissie had een goed idee geopperd. Zo had Auberge ’t Asje de snert gemaakt en gesponsord, leverde bakkerij van der Most de oliebollen en door Ronald Kamphuis (Jumbo) werd de balkenbrij en bakleverworst om niet geleverd. Alle deelnemers stonden er achter dat het inschrijfgeld van in totaal 110 euro aan het hospice kon worden aangeboden.

Marieke Postema heeft voor iedereen nog eens uitgelegd hoe het hospice is ontstaan en hoe het tot nu toe functioneert. Zij gaf daarna ook nog een kleine rondleiding. Namens het Hospice en de vrienden van het Hospice, zeer hartelijk dank voor deze bijzondere geste van de tennisvereniging Dalfsen.

Op de foto wordt de enveloppe met inhoud in ontvangst genomen. V.l.n.r.: Geert Bistervels, mevr. van Leeuwen, Frank Schutte, Marieke Postema, Flip van Leeuwen en Dorothé Brinkman

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.