oosterwijk geselecteerd voor youth selectie

Handbalster Lisa Oosterwijk (16 jaar oud) is geselecteerd voor de Dames Youth selectie. Lisa is bij Voorwaarts Twello als jeugdspeelster begonnen en haar talent is daar al opgevallen, want ze werd enkele jaren geleden uitgenodigd om bij de Carmel HandbalSchool Salland te komen trainen. Uiteindelijk heeft haar ontwikkeling er toe geleid dat ze gevraagd is om de overstap naar Klink-Nijland Kwiek te maken. Daar is ze in het haar eerste seizoen al een vaste waarde als opbouwspeelster in het Dames 1 team.

De Carmel HandbalSchool heeft Lisa Oosterwijk onlangs voorgedragen als potentieel talent voor de nationale selectie. Vooral in de laatste wedstrijden voor Kwiek en tijdens de laatste Raalter Plaza handbalweek heeft Lisa haar visitekaartje afgegeven en heeft ze een uitnodiging gekregen van het Nederlands Handbal Verbond en mag ze gaan trainen op Papendal. Het Nederlands Handbal Verbond heeft talentontwikkeling als speerpunt in haar beleid opgenomen.

Op Papendal worden de jonge talenten klaargestoomd tot tophandballer. Deze stap biedt Lisa de mogelijkheid om de vervolgstap in haar handbalcarrière verder vorm te geven. Kwiek is enorm trots dat naast talenten Loes Oortwijn en Hanne van Rossum, nu ook Lisa Oosterwijk is toegevoegd aan de Dames Youth selectie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.