oosterlaar verkiezing doet me niets

Oosterlaar: “” Het zijn dezelfde mensen die 20 jaar terug massaal de singel kochten waardoor het 5 weken op nr. 1 stond en het nu waarderen als het meest irritante nummer 1uit de geschiedenis. Dat zegt meer van die mensen dan van Höllenboer. Maar ik denk wel dat ze allemaal gelijk hebben hoor. Wij hebben met dit liedje nooit gepretendeerd een bijdrage te leveren aan de Nederlandse muziekgeschiedenis. Zoiets plan je niet, het overkomt je.”

“Het busje behoort al jaren niet meer tot het vaste repertoire van Hollenboer maar wordt nog wel vaak als verzoeknummer aangevraagd. ‘Nou vooruit dan maar….. maar wel allemaal meezingen he, want anders staan wij hier alleen voor Jan met de korte achternaam!’ Ik heb die radio zender nog wel gevraagd of er nog een mooie trofee aan vast zit want ik heb nog wat ruimte over in de wc.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.