Home / archiefcentraal / ook 1voorallen boycot geheime vergadering

ook 1voorallen boycot geheime vergadering

Ben Misha gaat net als Egbert den Daas niet naar de geheime vergadering over de Franciscushof. De gemeenteraadsleden, respectievelijk van 1voorAllen en Lokaal Alternatief, weigeren medewerking te verlenen aan ‘achterkamertjespolitiek’.

Misha stelt zelfs nooit naar geheime vergaderingen te gaan. “Sinds dat gedonder met die PVC-buisjes wil ik er niets meer van weten,” stelt hij.

Eerder stelde Egbert den Daas als dat hij niet over de Franciscushof in beslotenheid wilde spreken. “Ik zie niet nut en noodzaak van het bespreken van het genoemde onderwerp in beslotenheid. Volgens mij kan het college gewoon met voorstellen komen die in de openbaarheid in een reguliere raadspleinsessie en raadsvergadering besproken kunnen worden en waarin in de openbaarheid een beslissing over genomen kan worden.”

Lees ook

Koken voor Kerels in de Mozaïek

LEMELERVELD – Er zijn nog enkele plekjes vrij voor de cursus Koken voor Kerels in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.