ook 1voorallen boycot geheime vergadering

Ben Misha gaat net als Egbert den Daas niet naar de geheime vergadering over de Franciscushof. De gemeenteraadsleden, respectievelijk van 1voorAllen en Lokaal Alternatief, weigeren medewerking te verlenen aan ‘achterkamertjespolitiek’.

Misha stelt zelfs nooit naar geheime vergaderingen te gaan. “Sinds dat gedonder met die PVC-buisjes wil ik er niets meer van weten,” stelt hij.

Eerder stelde Egbert den Daas als dat hij niet over de Franciscushof in beslotenheid wilde spreken. “Ik zie niet nut en noodzaak van het bespreken van het genoemde onderwerp in beslotenheid. Volgens mij kan het college gewoon met voorstellen komen die in de openbaarheid in een reguliere raadspleinsessie en raadsvergadering besproken kunnen worden en waarin in de openbaarheid een beslissing over genomen kan worden.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.