ontwikkelaar wil van franciscushof af

De kavels op plan Franciscushof worden maar moeizaam verkocht.

In de afgelopen periode hebben de gemeente en AM hierover diverse gesprekken gevoerd. Woensdagavond heeft wethouder Wagenmans op verzoek van de gemeenteraad de raadsleden tijdens een besloten vergadering op de hoogte gesteld van de stand van zaken met betrekking tot het verzoek van AM om de handen van de Franciscushof te trekken.

Hoewel de gemeente de aandelen wel wil overnemen, is er nog geen overeenstemming over de voorwaarden en de prijs waarvoor dat moet gebeuren. De gesprekken hierover worden de komende periode voortgezet.

Als deze gesprekken zijn afgerond, zal het college van B&W zijn voorgenomen besluit hierover aan de gemeenteraad voorleggen in een openbare raadsvergadering.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.