onderhoudsbeurt voor lichaam en geest

Steeds meer mensen kiezen voor acupunctuur. Eerst alleen omdat de Westerse geneeskunde geen oplossing bood voor chronische klachten, maar nu ook steeds vaker preventief. Acupunctuur verhoogt de weerstand van het lichaam, het vermindert stress en maakt dat het lichaam de gevolgen van ervan, makkelijker kan opvangen. Daarnaast vermindert het pijn. Acupunctuur is het meest bekende onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) .

Binnen TCG gaat de behandelaar op zoek naar de oorzaak van de verstoring, waar je klachten van krijgt. Die verstoring kan op een hele andere plek in het lichaam plaatsvinden dan de plek waar de klacht zich uit. De behandeling gaat dus verder dan alleen symptoombestrijding. Als er sprake is van een langdurige verstoring van het evenwicht, dan ben je niet in staat om die veranderingen op te vangen, waardoor klachten ontstaan. Zo kunnen emoties grote invloed hebben op onze gezondheid.

Als gevolg van de verstoring kan een scala aan klachten ontstaan, zoals bijvoorbeeld slapeloosheid, hartkloppingen, verlaagde weerstand en spierspanning. Behandeling met acupunctuur kan helpen om je natuurlijke evenwicht te herstellen. Veel zorgverzekeraars vergoeden behandeling geheel of gedeeltelijk vanuit de aanvullende verzekering.

Voor meer informatie ga je naar de website: staging2.acupunctuurolstwijhe.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.