obligaties nieuw heeten leveren ton op

De obligatieactie voor Dorpshuis Nieuw Heeten heeft al ruim 100.000 euro in het laatje gebracht. Dat maakte het bestuur van de Stichting Sport & Cultuur (SSC) Nieuw Heeten dinsdagsvond tijdens een informatieavond over de ‘MFA’ bekend.

Vóór de bijeenkomst was er gelegenheid om de eerste foto’s van de bouwactiviteiten op een scherm te bekijken. Er stonden kraampjes opgesteld waar je alvast een indruk kon krijgen van de diverse bouwmaterialen die gebruikt worden. In één van de andere kramen stonden mensen van Fondsenwerving.

Na de zéér succesvolle obligatieactie staan er nog een paar grote acties op stapel om geld binnen te halen. Ook is er een vacaturebank, nog steeds zijn vrijwilligers welkom om mee te helpen met de bouw, maar ook voor de diverse acties die komen gaan. Tegen 19.30 uur was de zaal gevuld met ruim honderd belangstellenden.

Voorzitter Herman Strijtveen nam het woord namens het bestuur van SSC. Hij sprak prijzend over de resultaten van de obligatieactie, die de stoutste verwachtingen hebben overtroffen.

De SSC is erg blij met de onlangs binnengehaalde duurzaamheidssubsidie van 108.000 euro voor zonnepanelen en een warmtepomp. Aan Cor Aben was de eer om de eerste échte geldmeter te onthullen die in het Timmermanshuis komt te staan. Al langer is op Nieuw Heeten online de digitale versie te zien.

Tijdens de bouw zullen daar waar mogelijk lokale ondernemers worden ingezet.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.