nieuwjaarsconcert royal music 2014 in

Op zaterdag 18 januari 2014 om 15.00 uur zullen Wim Magré op het orgel, Wilbert Magré op de vleugel en Carina Bossenbroek op de panfluit een Nieuwjaarsconcert geven in de Willem Hendrik Zwart Hal, Grensweg 17 te Lemelerveld. Het thema is ‘Royal Music 2014 In’. Het wordt een interessant concert met een afwisselend programma.

Er zullen o.a. de volgende werken worden gespeeld: Shir Lashalom van M. Zonnenberg, Psalm 107 van A. van Vliet, Nader mijn God bij U van W. Magré, High and Lifted Up van D. Wilkinson, En memoria de un gigante van J. Johow, Wiener blut van J. Strauss, Monte Allegre van N. van Middelkoop, Gabriellas Song van S. Nilsson, Someday van A. Menken, Once upon a time in the west van E. Morricone, When you believe van S. Schwartz, etc. Wim Magré zal een orgelimprovisatie ten gehore brengen en Wilbert Magré een piano-improvisatie.

WIM MAGRÉ, ORGANIST EN DIRIGENT

Wim Magré (1962) musicus te Elburg, ontving zijn eerste muzieklessen aan de muziekschool te Elburg. Daarna studeerde hij orgel bij Willem Hendrik Zwart ,organist van de Bovenkerk te Kampen. Verder bekwaamde hij zich aan het Conservatorium te Zwolle waar hij hoofdvak orgel studeerde bij Dorthy de Rooy. In 1989 studeerde hij hier met goed gevolg af. Als organist is hij verbonden aan de Gereformeerde kerk te Doornspijk, Hervormde Gemeente Elburg en de Alle-Dag-Kerk (Engelse kerk aan het Begijnenhof) te Amsterdam.

Hij maakte vele orgel CD’s op bekende Nederlandse orgels in onder andere: Elburg, Kampen, Bolsward, Den Haag en Apeldoorn. Verder werkte hij mee aan tweetal orgel DVD’s in de Bovenkerk te Kampen. Ook maakte Wim Magré een zestal tournees naar de VS en Canada.

Verder is hij dirigent van verschillende koren op de Veluwe van onder andere het Elburgs Mannenkoor O.B.K., gemengde koren in Oldebroek, Doornspijk en Ermelo en kinderkoren in Oostendorp, Doornspijk en op Urk.

Als concertorganist is hij regelmatig te horen op de prachtige orgels in Nederland. Voor meer informatie kunt u kijken op de website: staging2.wimmagre.nl

WILBERT MAGRÉ

Wilbert Magré werd in 1992 geboren te Zwolle. Op 8 jarige leeftijd begon hij aan de A.M.V. cursus op de muziekschool in Nunspeet die hij met een diploma heeft afgesloten. Tijdens deze tweejarige cursus begon hij zijn eerste pianolessen bij de bekende pianist Herman Riphagen uit Heerde waar hij tot op heden nog steeds bij studeert.

In september 2010 heeft Wilbert zijn eerste concertreis gemaakt naar Parijs samen met het Gemengd Koor Groot Veluwe o.l.v. Wim Magré.

Regelmatig is hij al te horen op concerten, zangdiensten of als begeleider bij koren. Samen met zijn vader Wim Magré geeft hij onder de naam: “Magré & Magré” diverse concerten in het land op orgel en piano. Tevens hebben de heren Magré in november 2010 hun tweede CD samen gepresenteerd in een volle Grote Kerk te Elburg.

CARINA BOSSENBROEK (1993) begon op 9-jarige leeftijd met panfluitlessen op de muziekschool in Nunspeet bij Gerard Rijken van Olst. Vervolgens kreeg ze les van Gerlinda van den Berg, en tegenwoordig volgt ze lessen bij de bekende panfluitiste Liselotte Rokyta. Ook krijgt ze zo nu en dan een les van de Roemeense panfluitist Vasile Raducu.

Haar voorkeur gaat uit naar gevoelvolle romantische muziek. Maar ook in alle andere soorten muziek kan ze zich goed vinden. In 2010 heeft ze meegedaan met het jong Interclassic concours, en won ze dit concours in haar categorie.

Tevens heeft ze aan diverse CD opnames haar medewerking verleend zoals onder andere in juli 2011 aan een CD van het bekende duo Magré & Magré.

Vanwege de belangstelling voor de concerten is het gewenst vooraf te reserveren op tel.nr.

0572-371838 (Huetink) of 038-4224079 (Boks). De entree bedraagt Euro 15,00 p.p. incl. koffie/thee met een koek en een drankje en hapje na afloop. De champagne staat klaar.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.