nieuwegein te sterk voor nieuw heeten

Deze zondag speelde Nieuw Heeten een uitwedstrijd tegen Nieuwegein. Nieuw Heeten ging de rust in met een voorsprong van 3 doelpunten, maar kon dit helaas niet in de 2e helft volhouden en verloor met 26-22 van Nieuwegein.

Vorige week werden de dames van Nieuw Heeten na hard werken eindelijk beloond met twee punten. Deze week stond de wedstrijd tegen Nieuwegein op het programma waar ook weer kansen lagen, de thuiswedstrijd werd immers gewonnen met 26-24. Nieuwegein had echter naar eigen zeggen nog een appeltje te schillen met Nieuw Heeten.

Nieuw Heeten opende de score waarop Nieuwegein snel volgde. Vervolgens ging de wedstrijd gelijk op tot er een stand van 6-6 op het scorebord stond. Door goed verdedigingswerk van Nieuw Heeten ging men de rust in met een voorsprong van 9-12. De eerste helft was redelijk goed, maar Nieuw Heeten wist dat het nog beter kon.

De tweede helft begon goed en Nieuw Heeten wist hun voorsprong uit te breiden tot vijf doelpunten verschil. Door een tijdstraf, slordig spel en een slechte verdediging wist Nieuwegein weer op gelijke stand te komen. Nieuw Heeten had totaal geen grip meer op de wedstrijd en liep achter de feiten aan. De laatste tien minuten van de wedstrijd werden er drie tijdstraffen uitgedeeld aan de kant van Nieuw Heeten wat resulteerde in twee doelpunten achterstand. De laatste paar minuten was het alles of niets, helaas stond er na 60 minuten spelen een eindstand van 26-22 op het scorebord.

Ondanks de redelijke eerste helft een terechte nederlaag die niet had gehoeven. Volgende week gaan de dames van Nieuw Heeten er weer tegenaan in de wedstrijd tegen Bentelo om 19.30 uur in Haarle.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.