nieuwe outfit voor atb en cyclocross team

De mountainbikers en veldrijders van ATB & Cyclocross Team Lemelerveld verschijnen dit jaar in een nieuwe outfit aan de start van de wedstrijden. Het nieuwe tenue is in samenspraak met de sponsoren tot stand gekomen. De teamsamenstelling blijft in 2014 nagenoeg gelijk aan 2013. Rick Oosterlaar heeft aangegeven een stapje terug te doen en heeft zodoende het team verlaten. Rick zal wel als gastrijder nog enkele mtb-wedstrijden rijden.

Nieuwkomer in het team is Rubin van de Kruisweg. Rubin is 14 jaar en woonachtig in ’t Loo (Oldebroek). De laatste jaren heeft hij in de jeugdcategorieën al laten zien dat hij uit het goede hout is gesneden. Komend mountainbikeseizoen debuteert hij in de licentiecategorie Nieuwelingen (15-16 jaar). Het team wenst Rubin veel succes en vooral veel plezier.

De rest van de teamsamenstelling blijft gelijk aan vorig jaar. Jordy Luisman blijft in de Elite categorie actief als veldrijder en Mats Lammertink verdedigt de kleuren van het team als veldrijder in de Beloften categorie. Op de mountainbike stapt Dennis van de Kruisweg over van de categorie Nieuwelingen naar de Junioren en maakt Raymond van de Kruisweg de overstap van de Junioren naar de Beloften. Lyan Rensen en Jeroen Wessel blijven in dezelfde categorie rijden als voorgaand jaar, Belofte Dames en Amateurs.

Het cyclocross-seizoen begint inmiddels het einde te naderen. Op 11-12 januari wordt het Nederlands Kampioenschap in Gasselte/Gieten verreden. Bijna het voltallige team neemt deel aan dit kampioenschap. De mountainbikers beginnen op 23 maart het nieuwe seizoen met een Nationale wedstrijd in Berlicum. Kijk voor meer info op staging2.atbteamlemelerveld.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.