Home / archiefcentraal / niet verzekeren ex wethouder pakt duur uit

niet verzekeren ex wethouder pakt duur uit

De gemeente Raalte vindt het niet nodig om te onderzoeken of er toch weer een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor mensen in de wachtgeldregeling afgesloten moet worden. Donderdag publiceerde de Stentor dat Raalte ruim vier ton extra wachtgeld moet betalen voor oud-wethouder Carla Hoge.

Hoge verdween uit het college, kreeg wachtgeld, maar raakte arbeidsongeschikt tijdens die wachtgeldperiode. Door het ontbreken van een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor dit soort gevallen bij de gemeente, moet Raalte het geld nu zelf ophoesten: grofweg vier ton.

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.