negen nieuwe namen voor dauwpop

Jett Rebel, Michael Prins, Taymir, Coely, Truckfighters, Town of Saints, De Rooie Neger, De Sluwe Vos en Boaz van de Beatz zullen 29 mei op Dauwpop optreden. Eerder maakte Ev’Hands, de organisatie van Dauwpop, bekend dat ook Triggerfinger, Seasick Steve en The Wombats komen.

Nieuwe sterren aan het Nederlandse gitaarfront zijn Jett Rebel, Taymir en Town of Saints. Alle drie de bands scoren op het moment hits met hun frisse gitaargeluid. Michael Prins kennen we als de winnaar van de tweede editie van De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Prachtige liedjes op piano en gitaar.

De Dancekuil gaat wat meemaken met de beste van beatmaker van Nederland: Boaz van de Beatz. De Sluwe Vos gaf de beste show van Noorderslag en is een rijzende ster in de techno scene.

Coely is een Belgische rapster die na haar thuisland ook Nederland gaat veroveren. Rauwe en harde beats, zang en rap zorgen voor een briljant sfeertje. Met hun stoner- en desertrock klinken de mannen van Truckfighters alsof ze uit de Californische woestijn komen, maar ze komen verrassend genoeg uit Zweden.

Dj De Rooie Neger wist vorig jaar en afgelopen weekend de organisatie zo te overtuigen van zijn feestkwaliteiten, dat ze hem graag weer uitnodigden om een feestje te komen bouwen.

Later zullen nog meer namen volgen. Verder maakt de organisatie bekend dat de lokale voorverkoop aanstaande zaterdag start bij de volgende adressen: Plato Zwolle, Primera Raalte, Budde Nijverdal, Barbier Hellendoorn, De Schoenmaker Luttenberg, Popeye Hengelo, De Smulbaai Heino.

Tickets kosten net als vorig jaar 45 euro (exclusief servicekosten). Voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 14 jaar zijn er speciale kindertickets te koop voor €10 (exclusief servicekosten). Kinderen van 0 t/m 7 jaar kunnen gratis naar Dauwpop.

Tickets zijn te koop via het vernieuwde staging2.dauwpop.nl of via staging2.facebook.com/dauwpophellendoorn.

Dauwpop is ook te volgen op Twitter: staging2.twitter.com/dauwpop of #dauwpop.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.