nationale voorleesdagen op de oomijn

Gerda Wemink van de bibliotheek uit Ommen kwam woensdagochtend 22 januari naar peuterspeelzaal Doomijn- Chevalleraustraat in Ommen om de peuters voor te lezen. Alle peuters zaten op hun stoeltje in de kring en Gerda nam plaats in de grote paarse voorleesstoel van de bibliotheek.

Na de introductie ging ze voorlezen uit het boek “ KRRRR…OKODIL!” van Catherine Rayner. Het boek was erg spannend maar gelukkig liep het goed af. De peuters genoten zichtbaar van het verhaal en werden bovendien verwend met een lekker bolletje.

De bolletjes werden aangeboden door Bakkerij van der Most uit Ommen. Mmm het smaakte heerlijk. En als afsluiting kregen de peuters nog een echte Krokodillen boekenlegger mee.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.