muziekworkshops op basisschool ichthus

Muziekvereniging Kunst Na Arbeid uit Lemele is vorige week gestart met een nieuw project rondom blaasmuziek en slagwerk. De leerlingen uit de groepen 5 en 6 van basisschool Ichthus uit Lemele krijgen de mogelijkheid om kennis te maken met het maken van muziek.

De komende weken mogen alle kinderen drie verschillende instrumenten uitproberen. Daarna wordt er gekozen voor één van de drie instrumenten. Na dit keuzemoment wordt er gezamenlijk een aantal weken geoefend voor een slotconcert voor alle medeleerlingen en ouders. De start van dit project is veelbelovend, de reacties op school waren erg enthousiast. Wie weet ontdekken de kinderen weer nieuwe talenten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.