msx computerveiling in marienberg

De M.V.M. (MSX Vriendenclub Mariënberg) houdt op zaterdag 8 februari een gezellige MSX computer Veiling. Door de jaren heen is deze veiling steeds groter geworden. Alles op MSX gebied kun je meenemen. De MSX is inmiddels 30 jaar geworden.

In Overijssel wordt iedere maand een retro-dag voor MSX-computers georganiseerd in Mariënberg. De M.V.M. computerclub is de grootste in Nederland. De club is heel actief bezig met deze oude MSX computer.

Zaterdag 8 Februari 2014 is er een extra activiteit, namelijk een MSX veiling. Deze jaarlijkse veiling trekt ieder jaar weer vele verzamelaars en gebruikers aan uit het hele land. Ook mensen die hun oude computer niet willen weggooien, vanwege mooie herinneringen, nemen de spullen mee om er voor te zorgen dat de computer op een goede plaats terecht komt.

De verkoop gaat per opbod, en is niet bedoeld om de clubkas te spekken. De veiling is meer bedoeld om de hard- en software uit de vorige eeuw te redden van de vuilnisbak. De opbrengst is geheel voor de verkoper en zonder verdere kosten.

Heeft u overtollig MSX-materiaal of bent u op zoek naar koopjes, dan is een bezoek aan de club zeker de moeite waard. De MSX-Vriendenclub Mariënberg (M.V.M.) bestaat bijna 20 jaar en ze organiseert iedere tweede zaterdag van de maand een clubdag in Buurthuis ‘De Grendel’ aan de W. Hentostraat 17 in Mariënberg. De toegang is altijd GRATIS.

Op deze dagen komen alle oude MSX-computers weer tevoorschijn en herleven de oude tijden weer. Vele bezoekers, van jong tot oud, weten dan ook deze plek te vinden. Deze computerfreaks kunnen maar geen afscheid namen van hun MSX-computers. Zij noemen zich met recht de vriendenclub van de MSX.

De clubdag begint om 10.00 uuur. Vanaf half 12 kunnen de veilingstukken ingeleverd worden. Iedereen kan nu rustig de items bekijken. De veiling zelf zal rond 13.00 u beginnen. Op staging2.msxposse.com/site/gallery kunt u foto´s zien van voorgaande MVM clubdagen. Informatie over de club staat op staging2.m-v-m.nl

Tot slot is er ook aan de inwendige mens gedacht waardoor het dus niet noodzakelijk is om eigen eten en drinken mee te nemen. De club runt in eigen beheer de keuken. De organisatie van deze clubdag is al jaren in handen van Gré Poortman. Voor meer info kun je bellen naar; 0546-673103, of mailen naar gpoortman@home.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.