mix en match richt zich op jong talent

Ons Genoegen uit Heino zoekt zangtalent voor het project Mix en Match. Het jaarlijkse projectconcert in de sporthal in Heino richt zich dit jaar in het bijzonder op jongeren. Daarom heet het project dit jaar ook toepasselijk Mixen Match Youth.

Ben jij een jonge meid tussen de 12 en 20 jaar en droom je van een zangcarrière? Dat komt mooi uit, want Ons Genoegen is op zoek naar vijftien jongedames die tijdelijk een zanggroep willen vormen. Deze zanggroep zal onder leiding van Juliette Dumoré eenmalig optreden met het orkest van muziekvereniging Ons Genoegen, de Bigband van Het Carmel College Raalte en het strijkorkest van De Vuurvogel.

Je krijgt een korte intensieve zangtraining aangeboden, waarin je de nieuwste stemtechnieken leert. Heb je interesse? Meld je dan aan voor de auditie die gehouden wordt op woensdag 22 januari in ’t Kerkhuus te Heino.

Op staging2.mixenmatchyouth.nl vind je muziek en tekst die je kunt downloaden om

alvast te oefenen voor de auditie. Via deze site kun je je ook aanmelden.

Tijdens de auditie worden de beste deelnemers uitgekozen. Wie weet sta jij straks op te treden voor een groot publiek van 500 mensen. Het begin van aan

zangcarrière? Nadere informatie vind je op de website staging2.mixenmatchyouth.nl

Ook kun je voor meer informatie terecht bij Han Holtkuile ( 0572-394696 / ha.holtkuile@hetnet.nl) en Wim Schaapman (0572-391480 / w.schaapman@gmail.com )

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.