memoriam concert voor nieuwbouw hospice

In de Plaskerk in Raalte vindt op dinsdag 11 februari een bijzonder concert plaats. Er wordt namelijk een memoriam-concert gegeven. Voor de organisatie tekenen Uitvaartverzorging Van Santen en Alfons van Breen Uitvaartverzorging. Het concert is gratis toegankelijk, maar bij de deur wordt wel een collecte gehouden. De opbrengst van die collecte komt ten goede van nieuwbouw van Hospice de Cirkel in Raalte.

De afgelopen jaren hebben Uitvaartverzorging Van Santen / Alfons van Breen Uitvaartverzorging veel families mogen begeleiden bij een overlijden. Vaak is er in die moeilijke periode een nauwe band ontstaan met nabestaanden. Samen hebben zij aan de keukentafel de mogelijkheden en wensen doorgenomen en zodoende de uitvaart vorm gegeven.

Als dank daarvoor, willen zij iedereen uitnodigen voor het memoriam-concert. Het concert begint om 19.30 uur. Je kunt luisteren naar muziek, gezang en gedichten.

Het programma zal ongeveer 1½ uur duren, daarna is er gelegenheid om bij een kop koffie, (aangeboden door het Annahuis) nog rustig even na te praten in de kerk. Ook zal er deze avond in de kerk door diverse kunstenaars geëxposeerd worden en zullen plaatselijke bloemisten laten zien wat er mogelijk is op het gebied van (rouw)boeketten.

Op de avond treden onder meer Rainson.nl (akoestische coverband), Cloud 9 ( acht meiden), Tony Roël (accordeonist), Uitvaartkoor Dolorosa en Mariëlle en André Booijink op.

Wil je informatie over het concert? Uitvaartverzorging van Santen, telefoon 0572-351010.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.