martin en marijke dijkman zeldzame kater

“Mede door hun meesterwerk ‘De Klompen Nachtwacht’ en zijn gevarieerdheid aan ‘wooden shoes’ is Martin tot ver over de landsgrenzen bekend. De ‘Klompen Nachtwacht’ is een replica van het beroemde schilderij van Rembrandt, maar nu vervaardigd uit 30.000 kleine klompjes, die met behulp van vele vrijwilligers beschilderd werden. Een treffende manier om de aandacht te vestigen op ambachtelijk klompen maken en de cultuur er omheen,” argumenteren de Stöppelkaters.

De onderscheiding wordt door Prins Paul (Wittenhorst) uitgereikt. Omdat Martin Dijkman zelf verplichtingen heeft op een beurs in Berlijn, neemt Marijke de oorkonde in ontvangst.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.