lunch en voorstelling bewoners verzorgingshuizen

Het HOFtheater opent op donderdag 16 januari opent haar deuren voor bewoners van Zorggroep Raalte, Stevenskamp Heeten, Angeli Cuscodes en Swaenewoerd Raalte. Ze krijgen die middag de mogelijkheid het nieuwe HOFtheater te bewonderen en een voorstelling van Kampman, Niewold en Deiman te bekijken. De

middag wordt afgesloten met een uitgebreide lunch, verzorgd door Zorggroep Raalte.

Deze middag voor de bewoners wordt georganiseerd en betaald door de vriendengroepen van Zorggroep Raalte, Stevenskamp Heeten, Angeli Cuscodes & Swaeneword Raalte. Serviceclubs Lions en Rotary zorgen voor het vervoer. Er komen ongeveer 100 bewoners en 50 begeleiders.

Het HOFtheater vindt het belangrijk dat deze doelgroep ook de mogelijkheid krijgt om een voorstelling bij te wonen, omdat cultuur voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.