lever je bijdrage aan de wraak van salland

De organisatie van ‘de Wraak van Salland’ is op zoek naar sponsoren die het leuk vinden een prijzenpakket samen te stellen voor de winnaars van de voorrondes en halve finales. Iedere ondernemers kan een bijdrage leveren aan de succesvolle bandwedstrijd ‘de Wraak van Salland.‘

Heb je bijvoorbeeld een bloemenwinkel en wil je een mooi boeket schenken? Een meubelmaker die muzikanten in de uitzet wil sponsoren? Een fietsenwinkel die een bandenplakset beschikbaar wil stellen? De organisatie vindt alles leuk!

Als tegenprestatie wordt je bedrijf op de website van ‘de Wraak van Salland’ meegenomen en maak je uiteraard een band ontzettend blij met je persoonlijke prijzenpakket.

Heb je een goed idee, wil je helpen? Mail dan naar: info@dewraakvansalland.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.