Home / archiefcentraal / kwiek wint van fortissimo

kwiek wint van fortissimo

De handbalsters van Klink Nijland- Kwiek hebben zaterdag met 32-29 gewonnen van Fortissimo. Met rust was er tussen de beide teams weinig verschil. Ruststand 15-14. Kwiek leek in de tweede helft naar een grote overwinning te gaan, maar in de laatste 10 minuten kwam Fortissimo nog sterk terug. Klink Nijland- Kwiek blijft thuis ongeslagen en doet daarmee goede zaken richting plaatsing voor de nacompetitie.

Klink Nijland- Kwiek begon de wedstrijd zonder de geblesseerden Marieke Brinkhuis, Anne Slegten, Lynn Schiphorst en Daniëlle Schutte. In de eerste helft begonnen de dames uit Raalte sterk. Binnen 3 minuten stond Klink Nijland- Kwiek op een 3-0 voorsprong. De dames konden de voorsprong helaas niet vergroten en lieten dames van Fortissimo steeds terugkomen. Na 30 minuten was de tussenstand 15-14 in het voordeel van de thuisploeg.

Vanaf de 15e minuut in de 2e helft kwam Klink Nijland- Kwiek veelvuldig aan het scoren. Daardoor kwamen de dames uit Raalte op een voorsprong van 29-22. In minuut 22 van de wedstrijd kreeg de trainer van Fortissimo een rode kaart van de scheidsrechter te zien. Vanaf dat moment kwam Fortissimo nog terug in de wedstrijd en werd het toch nog spannend in sporthal Tijenraan. De dames uit Cothen kwamen terug tot een stand van 30-28. Mede door reddingen van Lynn Kosterink op het eind pakte Klink Nijland-Kwiek toch nog de volle buit. Eindstand 32-29

Doelpuntenmakers Klink Nijland- Kwiek: Lisa Oosterwijk 8, Loes Oortwijn 7, Kyra Overmars 6, Aemy Visser 6, Nicole Hemmink 2, Roos Nijboer 2, Hanne van Rossum 1

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.