Home / archiefcentraal / kunstwerk aangeboden aan het hoftheater

kunstwerk aangeboden aan het hoftheater

De vrijwilligers en de medewerkers van het Hoftheater in Raalte hebben zaterdagavond een kunstwerk aangeboden aan het Hoftheater. Het nieuwe HOFtheater werd vrijdag officieel geopend. En de medewerkers en vrijwilligers waren zaterdagavond uitgenodigd in het vernieuwde theater. Dit weekend staat het theater bol van de activiteiten.

zondag 12 januari vindt het OPEN HUIS plaats vanaf 11.00 uur aan de Voorhof 2 in Raalte. Iedereen die nieuwsgierig is, wordt van harte uitgenodigd om die zondag een kijkje te komen nemen en te genieten van het vele Sallandse talent dat die dag optreedt.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.