kunstwerk aangeboden aan het hoftheater

De vrijwilligers en de medewerkers van het Hoftheater in Raalte hebben zaterdagavond een kunstwerk aangeboden aan het Hoftheater. Het nieuwe HOFtheater werd vrijdag officieel geopend. En de medewerkers en vrijwilligers waren zaterdagavond uitgenodigd in het vernieuwde theater. Dit weekend staat het theater bol van de activiteiten.

zondag 12 januari vindt het OPEN HUIS plaats vanaf 11.00 uur aan de Voorhof 2 in Raalte. Iedereen die nieuwsgierig is, wordt van harte uitgenodigd om die zondag een kijkje te komen nemen en te genieten van het vele Sallandse talent dat die dag optreedt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.