kunstenares sluit zich aan bij 1001 lichtjes

De Raaltese kunstenares Manon Ausems heeft zich sinds kort aangesloten bij ‘1001 Lichtjes, de kunst van het afscheid’. Dit is een organisatie die producten en diensten aanbiedt rondom afscheid en sterven en alles wat daarmee te maken heeft. Manon werkt voornamelijk met glas en mozaïek. Ze kwam er achter dat ze betekenisvol bezig wilde zijn door objecten te maken die voor anderen bijzonder zijn. Zo kwam ze bij gedenkobjecten.

Het werken aan een opdracht vind ze bijzonder om te doen. Samen met de klant gaat ze een oriënterend gesprek aan en maakt ze schetsen. Aan de hand van stalenboeken worden de kleuren en steentjes gekozen. Het voor haar elke keer weer een uitdaging om iets te creëren waarmee dit doel wordt bereikt: “het is precies wat ik bedoelde”.

Manon heeft haar eigen bedrijf: Studio Beeldig. Voor meer informatie ga je naar de website: http://staging2.studiobeeldig.nl/.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.