Home / archiefcentraal / koos opent nieuw kinderdagverblijf in raalte

koos opent nieuw kinderdagverblijf in raalte

Kinderopvang KOOS opent woensdag 22 januari een nieuw, kleinschalig kinderdagverblijf: Ooievaar. Het verblijf is ontstaan vanuit een samenwerking tussen OBS de Vogelaar, KBS De Rietkraag en kinderopvang KOOS.

De openingsdatum valt samen met de open dag van de scholen in de gemeente Raalte. De officiële opening wordt verricht door directeur Jan Hendriks van OBS de Vogelaar en directeur Taco Houkema van de KBS de Rietkraag. Ze doen dat samen met Selinde Holterman, Clustermanager van Kinderopvang KOOS.

Deze opening viert KOOS samen met ouders, de kinderen, genodigden en geïnteresseerden onder het genot van een hapje en een drankje. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen in de kinderopvang. KOOS biedt op deze locatie 3 verschillende vormen van kinderopvang aan: kinderopvang, peuterwerk en buitenschoolse opvang.

“Het mooie is dat alle partijen zich bezig houden met de persoonlijke groei van het kind en stellen het kind centraal. Samen zorgen ze, met vaste bekende pedagogisch medewerkers, voor een goede doorgaande leerlijn en een soepele en vertrouwde overgang naar de basisscholen” vertelt clustermanager Selinde Holterman. “Dus kom gezellig een kijkje bij ons nemen en sfeer proeven”.

KDV Ooievaar is te vinden op de Gieteling 36 in Raalte. Meer informatie over KOOS is te vinden op www.kinderopvangkoos.nl

Lees ook

Wethouder Engberink afwezig door ziekte

OLST/WIJHE – Wethouder Herman Engberink van de gemeente Olst-Wijhe is de komende periode afwezig in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.