kom mee naar buiten allemaal

Na maandenlang flink repeteren zijn we er klaar voor: tijd om iedereen te laten genieten van de komedie ‘Kom mee naar buiten allemaal’, geschreven door Carl Slotboom. In dit stuk verblijft een bont gezelschap in een natuurvriendenhuis.

Maar in plaats van een rustgevende vakantie, draait het uit op een verblijf met veel conflicten tussen de gasten onderling. Als de echtgenoot van één van de gasten ook nog eens voortdurend opbelt om allerlei dreigingen te uiten, dreigen de beheerders alle controle op de gasten te verliezen. Benieuwd hoe dit afloopt en heeft u zin om eens flink te lachen? Kom langs tijdens één van onze uitvoeringen!

Deze vinden plaats op woensdag 15 januari om 20.00 uur en op zondag 19 januari om 14.00 uur in zaal Reimink te Lemelerveld. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website staging2.plankenkoortstoneel.nl of volg ons op Facebook: staging2.facebook.com/plankenkoortslemelerveld

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.