Home / archiefcentraal / kinderdagverblijf ooievaar feestelijk geopend

kinderdagverblijf ooievaar feestelijk geopend

“Trots.” Dat was het eerste woord wat Selinde Holterman, clustermanager van KOOS, uitbracht. Aflopen woensdag werd kinderopvang Ooievaar officieel geopend door Directeur Jan Hendriks van OBS de Vogelaar, Directeur Taco Houkema van de KBS de Rietkraag en Selinde Holterman van Kinderopvang KOOS.

Ouders, kinderen en medewerkers waren aanwezig om de opening mee te vieren. “We zijn blij met de hoge opkomst. Hierdoor werd de opening een echt feestje. Leuk om te zien hoe enthousiast de kinderen het bord van De Ooievaar buiten onthulden,” vertelt Selinde Holterman.

KOOS biedt op deze locatie 3 verschillende vormen van kinderopvang aan, namelijk kinderopvang, peuterwerk en buitenschoolse opvang.

“Het mooie is dat alle partijen zich bezig houden met de persoonlijke groei van het kind en stellen het kind centraal. Samen zorgen ze, met vaste bekende pedagogisch medewerkers, voor een goede doorgaande leerlijn en een soepele en vertrouwde overgang naar de basisscholen. KDV Ooievaar is te vinden op de Gieteling 36 in Raalte. Meer informatie over KOOS is te vinden op www.kinderopvangkoos.nl

Lees ook

Auto botst op vrachtwagen op N35 bij Raalte

RAALTE – Op de N35 bij Raalte is eerder vanmiddag een auto achterop een vrachtwagen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.