Home / archiefcentraal / jetske knol tien jaar zelfstandig kapster

jetske knol tien jaar zelfstandig kapster

Jetske Knol uit Raalte viert feest. Op 1 januari was het 10 jaar geleden dat ze startte als zelfstandige ‘mobiele’ kapster. Ze levert sindsdien bij haar klanten thuis (dames, heren en ook kinderen) een totaalpakket aan kappersdiensten. Een serviceformule, geheel op maat, die gewaardeerd wordt zo is wel gebleken. Er is in die jaren een vast klantenbestand met plezierige relaties ontstaan.

Voor deze gelegenheid hebben al haar trouwe klanten in de maand december 2013 een tegoedbon ontvangen voor een éénmalige korting van 15% op een behandeling naar keuze in 2014. Jetske hoopt dat deze actie in de smaak zal vallen. Zelf is ze al weer bezig met de toekomst. Nieuwe modellen en lijnen voor het voorjaar worden bestudeerd en actualiteiten op het vakgebied worden gevolgd.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.