inbrekersauto botst frontaal na achtervolging

Na een inbraak in Raalte is woensdagavond de vluchtauto van de inbrekers betrokken geraakt bij een ongeluk op de Grotestraat in Nijverdal. De auto werd achtervolgd door de politie en botste vervolgens frontaal op een tegemoetkomende auto. De ravage was groot.

De politie volgde de auto na een bedrijfsinbraak aan de Zompstraat in Raalte. In verband met de onverantwoordelijk hoge snelheden werd de achtervolging op de N35, ter hoogte van Mariënheem gestaakt.

Na de botsing op de kruising van de Grotestraat met de Smidsweg kwam de brandweer ter plaatse om de inzittenden te bevrijden. Vervolgens werden vier inbrekers aangehouden. Een aantal van hen raakte gewond. De politie stelt dat er mogelijk een vijfde inbreker is ontkomen. In de andere auto zaten twee personen die met onbekend letsel naar het ziekenhuis werden overgebracht.

In de vluchtauto van de inbrekers werd ook nog inbrekersgereedschap aangetroffen. Tegen het ingerekende viertal en naar de aanrijding is een onderzoek gestart.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.