Home / archiefcentraal / in beeld dotan bij de haere

in beeld dotan bij de haere

Singer-songwriter Dotan trad zondag op bij Culture Club de Haere in Olst. Dotan heeft al vele concerten op zijn naam staan. Eind deze maand komt zijn nieuwste Cd uit en start zijn ‘7 Layers’ tour door Nederland. Hij treedt in 2014 onder meer op in Paradiso Amsterdam (uitverkocht), Paard van Troje Den Haag,

Metropool Hengelo en Oosterpoort in Groningen.

De 27-jarige singer-songwriter uit Amsterdam, die zijn muzikale carrière volledig zelf op poten heeft gezet debuteerde in 2011 met het album “Dream Parade”. Giel Beelen noemde hem toen al ‘een belofte’. Zijn single “This Town” is uitgeroepen tot 3FM Megahit. Inmiddels werk Dotan hard aan zijn tweede studioalbum “7 Layers”, dat in januari uitkomt. Voor dit album werkt hij onder andere samen met Thomas Dybdahl en Chris Bond (Ben Howard).

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.