imke jutten krijgt eerste verzamelboek salvora

Het jongste lid van Volleybal club Salvora uit Raalte kreeg zaterdagmiddag uit handen van Maickel Klauwer, vestigingsmanager van Coop Raalte het eerste verzamelboek met enkele zakjes met plaatjes.

Daarmee werd in de Leeren Lampe het startschot gegeven voor het verzamelen van alle plaatjes van de leden van Salvora. De (jeugd)leden waren massaal afgekomen om het boek te kopen en de eerste zakjes met stickers te bekijken in de hoop natuurlijk dat ze alvast een plaatje met het eigen gezicht er op kregen.

PR man van Salvora Peter Maatman en Marieke Bömer bedankten daarna de Coop manager met een goede fles.

Vanaf maandag 13 januari kan iedereen de plaatjes gaan verzamelen bij de Coop aan de Molenhof in Raalte. “Acht weken lang krijg je bij elke tien euro aan boodschappen een setje van drie plaatjes. De winkel is de komende weken extra aangekleed met Salvora-kleuren. Bovendien wordt er in de winkel een hoek ingericht met extra aanbiedingen. Bij de speciale ‘Salvora-aanbiedingen’ krijg je ook een pakje plaatjes.” Het verzamelalbum, waarin je alle plaatjes kunt plakken, kost 2,50 euro. Hiervan gaat 50 cent naar het Hospice Huis. Een goed doel waar Salvora graag een bijdrage aan wil leveren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.