hv heeten heeft nieuwe subsponsor

ATO Logistiek gaat de handbalvereniging PLUS Severijn Heeten sponsoren. Het bedrijf van Gerben te Wierik is voor drie jaar de nieuwe subsponsor van de vereniging. Naast sponsoren is Te Wierik met zijn gezin betrokken bij de vereniging. Zijn dochter is lid en zijn vrouw coacht en traint dit seizoen het C3 team. Door de betrokkenheid bij de vereniging is het idee van sponsoring ontstaan. Het contract bevat ook de optie tot verdere verlenging.

Het bestuur was al bezig de mogelijkheid te bekijken om gehele vereniging van uniforme kleding te voorzien. Daarom kwam deze aanbieding op een goed moment. De komende maanden gaan ze aan de slag om die mogelijkheden verder uit te werken zodat dat ingaande nieuwe seizoen rond is.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.