hoftheater officieel heropend

Dat betekende dat de (her)opening een feit was. Na en hapje en een drankje kregen de genodigden een rondleiding voor- en achter de schermen, om het hele theater te zien. Ook Helligen Hendrik was aanwezig om iedereen te vermaken.

zaterdag 11 januari is de avond voor vrijwilligers & medewerkers en op zondag 12 januari vindt het OPEN HUIS plaats vanaf 11.00 uur aan de Voorhof 2 in Raalte. Iedereen die nieuwsgierig is, wordt van harte uitgenodigd om die zondag een kijkje te komen nemen en te genieten van het vele Sallandse talent dat die dag optreedt.

Arnold Roolvink maakte voor ons een mooie fotoreportage van de (her)opening van het Hoftheater.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.