het busje komt zo irritantste nummer 1 hit

Deze week stond 100% NL in het teken van ‘De Week Van De Nummer 1-Hits’. In het kader daarvan ging dj Lex Gaarthuis in de ochtendshow 100% Wakker op zoek naar de meest irritante Nederlandse nummer 1-hit. Luisteraars konden hun stem uitbrengen op staging2.100p.nl

Gerard Oosterlaar van Höllenboer kan eigenlijk niet anders dan instemmen met de keuze van de luisteraars, vertelt hij op 100% NL. “Wij ervaren het zelf ook als irritant. Één keer ‘Het busje komt zo’ is leuk, de tweede keer misschien ook nog wel. Maar daarna… Oh, verschikkelijk!’

‘Het busje komt zo’ stond in september 1995 vijf weken op de eerste plaats in de Top 40.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.