Home / archiefcentraal / herman nijland prins wetringdempers

herman nijland prins wetringdempers

Herman Nijland is de nieuwe prins van carnavalsvereniging de Wet’ringdempers uit Boerhaar. Nijland volgt René van den Beld op, hij werd zondagmiddag gepresenteerd in ‘het Gedempte Slot’, de residentienaam van Logtenberg.

Na een aantal optredens van de dansmariekes uit Wijhe en Boskamp werd het tijd om afscheid nemen van Prins René (René van den Beld). Tijdens het gezellige feest werd de nieuwe prins bekend gemaakt en was het prins Herman (Nijland) die als nieuwe prins van de Wet’ringdempers 2014 in Boerhaar de scepter zal zwaaien.

Ook de nieuwe jeugdprins Niels Elshof en zijn adjudant Jermo van Vilsteren zijn klaar voor het komende carnavalsweekend. Na de bekendmaking van de nieuwe prins en jeugdprins werd er samen met Hein van de Spitfires een supergezellig feest gevierd in de residentie het gedempte slot bij Zaal Logtenberg.

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.