Home / archiefcentraal / hekking kaas stapt naar de rechter

hekking kaas stapt naar de rechter

Aan het begin van december trok Stichting SKAL het bio-certificaat van Hekking Kaas in nadat werd vastgesteld dat het bedrijf gewone geitenkaas met biologische mengde. Ook trof de stichting niet-toegestane conserveermiddelen aan in de geiten- en schapenkaas van het bedrijf uit Mariënheem, dat sinds het intrekken van de licentie deze kazen niet meer mag verkopen.

Hekking gaf in oktober nog aan de verbouwing van sporthal ‘t As-Spel te ondersteunen met 50.000 euro verspreid over tien jaar. Of op deze bijdrage voor de hal in Mariënheem nu nog gerekend kan worden, is nog maar de vraag.

Lees ook

Raalter college akkoord met bestemmingsplan voor locatie Marissink

RAALTE – Het Raalter college van B&W is akkoord met het bestemmingsplan voor plan Marissink …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.