hekking kaas stapt naar de rechter

Aan het begin van december trok Stichting SKAL het bio-certificaat van Hekking Kaas in nadat werd vastgesteld dat het bedrijf gewone geitenkaas met biologische mengde. Ook trof de stichting niet-toegestane conserveermiddelen aan in de geiten- en schapenkaas van het bedrijf uit Mariënheem, dat sinds het intrekken van de licentie deze kazen niet meer mag verkopen.

Hekking gaf in oktober nog aan de verbouwing van sporthal ’t As-Spel te ondersteunen met 50.000 euro verspreid over tien jaar. Of op deze bijdrage voor de hal in Mariënheem nu nog gerekend kan worden, is nog maar de vraag.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.