Home / archiefcentraal / heinoers openen informatiepunt voor elkaar

heinoers openen informatiepunt voor elkaar

Sinds kort is in het Dorpshuus Heino het Heino’s Informatiepunt (HIP) gevestigd. Het HIP geeft informatie over uiteenlopende onderwerpen, bijvoorbeeld over thuiszorg of over cursussen die Landstede in het Dorpshuus verzorgt.

Maar ook voor toeristische informatie over Heino en omgeving kun je terecht bij het HIP. Bij de balie kun je een aantal fiets- en wandelroutes kopen. Ook verkoopt het HIP entreekaarten van evenementen. Heb je een vraag voor de wijkagent? Dan kan de baliemedewerker een afspraak voor je maken maken. De wijkagent kan dan naar het Dorpshuus komen.

De balie van het HIP is idagelijks geopend van 9.00 uur tot 16.00 uur. Op zaterdag van 10.00 uur tot 12.00 uur. Ook kun je telefonisch contact opnemen met 0572-700212 of mailen met info@dorpshuusheino.nl .

Lees ook

Voorstel Raalter college: dialoog zonneparklocaties voorlopig online

RAALTE – Als het aan het Raalter college van B&W ligt, kan de dialoog met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.